• Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Vic

  Escrit per el 27 de març del 2017 a les 9:11 a: Dia Mundial de la Poesia 2017, General

  Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, el dia 21 de març, a les 20.30h, es va presentar a la sala Modernista del Casino de Vic,  l’espectacle de petit format de poesia i música,  basat en els poemes i els dibuixos del llibre “Finestra Poètica a Essao uira” de Noemí Morral, dirigit per Joan Roura i interpretat per Noemí Morral, amb música en directe a càrrec de Quim Salinas (guitarra).

  L’inici de l’acte  va anar a càrrec de la directora territorial a la Catalunya Central del Departament de Cultura, M. Àngels Blasco. Seguidament,  alumnes dels cursos de català del SLC de Vic van llegir  en català, àrab i amazic el poema “La poesia” d’Antònia Vicens, autora escollida enguany per la Institució de les Lletres Catalanes per escriure la composició que s’ha traduït a vint llengües.

   

   

  També, durant la  setmana del Dia Mundial de la Poesia, l’alumnat del SLC de Vic van participar  en activitats relacionades amb aquesta diada. La majoria d’activitats han tingut relació amb la lectura del poema “La poesia”  d’Antònia Vicens.

  Aquests són alguns dels alumnes que hi van participar:

  Mandalynn Hart (anglès)

  Eduardo Rodrigo (castellà)

  Sebastiana Trif (romanès)

  Desiré Martínez (gallec)

  Orit Loyter (hebreu)

  Lulú (àrab)

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos