• Celebració del Dia Mundial de la Poesia i nova edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló

  Escrit per l'01 d'abril del 2019 a les 15:43 a: Alumnat, CNL del Vallès Oriental, Oficina de Català de Montmeló

  Montmeló ha arribat a la 29a edició del Voluntariat per la llengua, amb quatre parelles noves, a més de les que ja són veteranes, i alguns aprenents i voluntaris que busquen parelles lingüístiques d’acord amb la seva disponibilitat horària.

  La regidora de Cultura ha llegit el poema de l’escriptora Rosa Fabregat que la Institució de les Lletres Catalanes ha triat per celebrar el Dia Mundial de Poesia. Aquest poema,  que tracta de la poesia i s’ha traduït en 20 llengües diferents, s’ha pogut copsar amb sonoritat diversa en castellà, francès, àrab, italià, búlgar, anglès, mandinga, rus, romanès i xinès entre els diferents convidats.

  Un cop s’ha llegit el poema d’enguany, els voluntaris i els alumnes han recitat, de manera ordenada, poemes escollits per ells de poetes com l’Anna Vallbona, Joan Brossa, Joan Margarit, Cernuda … i fins i tot en aquesta ocasió n’hi ha hagut qui s’ha atrevit a llegir versos de pròpia creació.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos