• Participa-hi!

  Us dono la benvinguda al vostre bloc d’aula, un espai pensat com a complement de les classes.

  Per començar-lo a posar en marxa, us proposo que en decidim el nom entre tots. Aquí teniu les bases del concurs:

  1. Ha de tenir un nom significatiu del que preteneu que sigui aquest espai, amb una extensió màxima de quatre o cinc paraules. Deixeu anar la vostra creativitat! Descobriu el vostre enginy lingüístic!

  2. Heu d’explicar el perquè d’aquest nom amb arguments (què suggereix, què vol evocar,  a què fa referència…)

  3. Tingueu en compte que els destinataris d’aquest bloc sou tots els alumnes de suficiència i de l’intermedi de SLC de Sant Andreu de la Barca; per tant, el nom no pot definir únicament un dels grups.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  4. El termini màxim per  fer-ho acaba el dimecres 14 de desembre. Un jurat, format per les tècniques de Normalització Lingüística del Servei Local de Català, decidirà quin és el títol guanyador i el títol finalista.

  Com que les idees brillants mereixen un reconeixement, el guanyador i el finalista rebran un obsequi durant la trobada de Nadal, que tindrà lloc dilluns 19 de desembre, a les 12.30h, a la Sala de Conferències de les Escoles Velles.

  Apa, doncs! Ara és el vostre torn! Deixeu les vostres propostes en l’espai de comentaris d’aquesta entrada.

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes