• Topònims curiosos a COMRàdio

     

    A partir del mes de gener, el programa Extraradi de COMRàdio emetrà cada dilluns a les 17.05  “Pobles de Catalunya”, un microespai sobre topònims catalans que tenen algun aspecte curiós. Descobrireu d’on prové el nom de Sabadell o de Martorell, el nom d’Alp o de Montnegre o el de Cantallops.

    Aquesta iniciativa, feta en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Oficina d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans, s’afegeix a les que des del juliol del 2011 fins a l’abril del 2012 s’estan duent a terme per celebrar l’Any de la Paraula Viva, que commemora el centenari de la Secció Filològica de l’IEC i del poeta Joan Maragall.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes