• Alumnes de l’Elemental 1, primera activitat oral

  Hola, alumnes de l’Elemental 1,

  La primera activitat oral que us proposo ens acompanyarà durant el curs. Es tracta de presentar una cançó en català davant dels companys i d’explicar aspectes rellevants sobre el tema, l’autor,  etc. Així, aquest quadrimestre estarem ambientats musicalment, ja que és una manera divertida i efectiva d’aprendre. Heu vist la pel·lícula de David Trueba?, perquè planteja aquesta línia. Al seu torn, podrem ampliar el nostre coneixement sobre moltes cançons en català, originals o traduïdes.

  Una segona part de l’exercici consistirà a fer una activitat de comprensió oral clàssica: omplir buits amb les paraules de la cançó que hi falten. En aquesta qüestió us ajudaré jo.

  De moment, i després de rumiar-m’ho molt, us penjo el tema que vaig escollir per presentar a l’aula el primer dia de classe. És graciós i ple de tòpics, però amb un component sociològic positiu que ens va molt bé per parlar de Catalunya i de la seva gent. Gaudiu-ne, de nou.

  Jenifer, Els Catarres

  Lourdes

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes