• Elemental 1, deures per dimarts

    Hola, alumnes de l’Elemental 1,

    De deures, heu de fer per escrit una reflexió de 50 paraules sobre la llengua materna. Us deixo via lliure per enfocar-ho com vulgueu. Com a suggeriments, podeu pensar en aspectes com la transmissió intergeneracional en un altre territori lingüístic, l’enriquiment que pot representar afegir noves llengües al nostre coneixement a partir de la llengua primera, etc. Tingueu en compte el vídeo La força de Babel, centrat en el multilingüisme, que vam veure parcialment a classe i que hem publicat al blog, la vostra experiència i biografia lingüística i tot allò que us sembli rellevant.

    Bon cap de setmana!

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes