• Aquest dissabte Brave (Indomable)

  120128_N_CAT-ES_0001.indd Aquest dissabte 22 de març, a la sessió de les 16.30 hores, teniu una nova cita amb el CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.

  En aquest cas es tracta de la pel·lícula Brave (Indomable). És un film produït als Estats Units en animació 3D i generat per ordinador. La producció ha guanyat un Oscar, un Globus d’Or i un premi BAFTA a la millor pel·lícula d’animació.

  La protagonista de la història és la Mèrida, una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes d’Escòcia, molt hàbil en l’arc, que s’enfronta a la tradició per combatre les bèsties més ferotges.

  Aquesta és la darrera pel·lícula programada del Cicle CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de CAtalunya amb la col·laboració d’Atrium Cines i del Servei Local de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística. en què Sant Andreu de la Barca ha participat per primera vegada.

  Aquí us deixem la banda sonora de la pel·lícula, el tema A cel obert.

  nbsp;

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes