• Bàsic 2, deures per Setmana Santa

  Hola, alumnes del Bàsic 2,

  De deures per Setmana Santa hi ha l’activitat 2 de la pàgina 113 , l’àudio de la pàgina 114 i escriure un text de 25 paraules on expliqueu què regalareu i què us regalaran per Sant Jordi. Comencem, doncs, a familiaritzar-nos amb els verbs en futur.

  D’altra banda, recordeu que el dia 29 d’abril farem l’activitat oral avaluable que consistirà a donar indicacions per arribar a un lloc (això ho decidiu vosaltres). Es tracta d’utilitzar la perífrasi d’obligació i/o la forma d’imperatiu. Es farà per parelles, de manera que caldrà intercanviar els rols.

  Us deixo aquí els dos models per fer indicacions en imperatiu que vam veure a classe. El primer, en 2a persona del singular; el segon, en 3a persona del singular:

  1.

  −Perdona, on és el Mercat de la Boqueria?

  −És a la Rambla. Segueix per aquest carrer i tomba la segona cantonada a l’esquerra. Després gira a la dreta i trobaràs el Mercat de la Boqueria.

  −Moltes gràcies.

  −De res.

   

   2.

  −Perdoni, on és la Casa Batlló?

  −És al Passeig de Gràcia. Pugi per aquest carrer i tombi a la dreta. Després continuï recte i trobarà el Passeig de Gràcia. Giri a l’esquerra i de seguida trobarà l’edifici que busca.

  −Gràcies.

  −De res.

  Que us ho passeu bé per Setmana Santa!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes