• 2a trobada del Projecte Coneguem-nos

    Coneguem-nos 2a trobada M. Roig

    El 29 de maig de 2014 es va fer la segona trobada dins del Projecte Coneguem-nos entre els alumnes de l’Aula d’Acollida de l’INS Montserrat Roig i els alumnes del grup Inicial dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca.

    El projecte té com a objectius aprendre i practicar la llengua catalana, conèixer millor l’entorn santandreuenc i treballar tant les actituds lingüístiques de les famílies com que aquestes coneguin el Servei Local de Català. Es pretén ubicar tot aquest alumnat en un procés d’aprenentatge col·lectiu comú de la llengua, que inclou veïns i compatriotes i fer-los adonar que no són els únics que estan immersos en el mateix procés d’aprenentatge i d’integració.

    En aquesta ocasió el grup d’alumnes adults es va desplaçar a l’institut Montserrat Roig i així van poder conèixer el centre d’ensenyament dels joves. La trobada es va fer a la biblioteca de l’institut Montserrat Roig. Els alumnes van parlar de monuments o de llocs d’interès de diferents indrets. Alguns van parlar d’espais emblemàtics dels seus llocs d’origen (Nador, Dakar, Rabat, Mèxic o Egipte) i d’altres ho van fer sobre indrets o fets culturals catalans (els castellers, la Sagrada Família, Tarraco, Montserrat, la Seu de Lleida o el Call de Girona).
    Per acabar tots junts van compartir l’esmorzar, moment en què també uns i altres van poder interactuar. En aquesta mateixa trobada es van lliurar els diplomes a les 5 parelles lingüístiques que s’havien constituït al centre d’ensenyament durant el tercer trimestre del curs.

    La voluntat de tots els professionals implicats en el projecte és continuar fent intercanvis de cara al curs vinent.

    Àlbum de fotos de la 2a trobada a l’institut Montserrat Roig

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes