• Bona Castanyada a tothom!

  Hola, alumnes de tots els cursos,

  Tal com vam comentar a classe, avui és la Castanyada, una tradició on no falten les castanyes, els moniatos, els panellets i el moscatell.

  D’altra banda, vam comentar que el Halloween, propi dels països anglosaxons, s’ha arrelat amb força en els últims anys a Catalunya. De fet, hi ha gent que s’inclina per celebrar el dia 31 seguint aquesta línia amb disfresses relacionades amb monstres i personatges d’ultratomba. Al seu torn, també hi ha persones que combinen les dues festivitats, les quals —també en vam parlar— tenen un origen comú.

  Sigui com sigui, esperem que us ho passeu bé aquesta nit  amb les persones que estimeu.

  Aquí us deixem un vídeo amb una clàssica cançó dedicada al personatge de la castanyera que hem vist i comentat amb els cursos Inicial i els dos Bàsic 1:

  Quant al Bàsic 3 i l’Elemental 2, hem treballat la recepta dels panellets, que també us adjuntem aquí, per si els altres cursos volen fer-hi una ullada:

  Els panellets

  Bona Castanyada a tothom!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes