• Hermelinda Crusinta i Gloria Medina, dues alumnes de l’Elemental 1, al Via Directa de Ràdio Sant Andreu

  Ràdio_Hermelinda_i_Gloria_290415

  Hermelinda Crusinta i Gloria Medina són les dues alumnes del curs Elemental 1 que ens van acompanyar a l’espai que el Servei Local de Català té al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu en l’emissió del 29 d’abril de 2015.

  L’Hermelinda és del Perú i la Gloria del Paraguai i totes dues fa uns anys que viuen a Catalunya. Ens han explicat com aprenen català, les paraules preferides en aquesta llengua i també la seva visió com a parlants de llengües ameríndies que són. L’Hermelinda parla quítxua, llengua compartida amb Bolívia, l’Equador i l’Argentina i la Gloria parla guaraní, l’única llengua ameríndia que gaudeix d’oficialitat a l’Amèrica del Sud, a l’estat del Paraguai, tot i que també es parla a Bolívia, l’Argentina i el Brasil.

  Per a l’apartat de l’Apunt musical del programa han triat la peça Sota la llum del sol de l’últim treball del  grup Els Catarres, que porta per nom Big Band.

  Voleu sentir-les?

  Podeu fer-ho des d’aquest enllaç:

  29 d’abril de 2015 Via Directa amb Hermelinda Crusinta i Gloria Medina, alumnes de l’E1 del Servei Local de Català

  Moltes gràcies per venir a la ràdio i parlar de vosaltres!

  Més informació sobre l’espai del Servei Local de Català a Ràdio Sant Andreu

  El Servei Local de Català col•labora des del 2008 a Ràdio Sant Andreu amb un espai setmanal dins del magazín diari Via Directa on trobareu informacions locals, actualitat del dia, reportatges, cinema, llibres, salut… Cada dimecres de 10.30 a 11 hores podeu escoltar la secció del Servei Local de Català en directe al 98.0 de la FM; també podeu escoltar-nos en diferit de 17.30 a 18 hores o a través del web de Ràdio Sant Andreu www.radiosantandreu.com; des del web també teniu la possibilitat de fer-ne podcast.

  A l’espai del Servei Local de Català resolem dubtes lingüístics, oferim recursos per a l’aprenentatge, comentem terminologia específica i curiositats, difonem totes les activitats que duem a terme i expliquem els diferents projectes i les col•laboracions amb les entitats i altres sectors i també hi posem algunes notes lingüístiques, culturals i musicals.
  Sempre que ens és possible ens agrada que les persones relacionades amb el Servei Local de Català, és a dir, voluntaris, alumnes, col•laboradors, organitzadors, usuaris, etc., ens acompanyin al programa i ens donin la seva visió personal i opinin sobre la seva relació amb la llengua.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes