• Els alumnes valoren el curs a Ràdio Sant Andreu

  Foto_RSA_2

  Per cloure la temporada de l’espai setmanal que el Servei Local de Català té al programa Via Directa de  de Ràdio Sant Andreu hi han assistit dos alumnes dels cursos de català, Juan Hernández i Ana Leticia Escurra Galeano, que han fet la valoració del curs i també han comentat la seva participació en la III Trobada Gastronòmica Intercultural amb què es va cloure la 13a edició del Voluntariat per la llengua i els cursos de català 2014-2015.

  Voleu escoltar-los?

  Podeu fer-ho des d’aquest enllaç:

  Els alumnes valores el curs al Via Directa de Ràdio Sant Andreu 

  Moltes gràcies per venir a la ràdio i participar-hi!

  Més informació sobre l’espai del Servei Local de Català a Ràdio Sant Andreu

  El Servei Local de Català col•labora des del 2008 a Ràdio Sant Andreu amb un espai setmanal dins del magazín diari Via Directa on trobareu informacions locals, actualitat del dia, reportatges, cinema, llibres, salut… Cada dimecres de 10.30 a 11 hores podeu escoltar la secció del Servei Local de Català en directe al 98.0 de la FM; també podeu escoltar-la en diferit de 17.30 a 18 hores o a través del web de Ràdio Sant Andreu www.radiosantandreu.com, des d’on també teniu la possibilitat de fer-ne podcast.

  A l’espai del Servei Local de Català oferim recursos per a l’aprenentatge, comentem terminologia específica i curiositats, difonem totes les activitats que duem a terme i expliquem els diferents projectes i les col•laboracions amb les entitats i altres sectors i també hi posem algunes notes lingüístiques, culturals i musicals.
  Sempre que ens és possible ens agrada que les persones relacionades amb el Servei Local de Català, és a dir, voluntaris, alumnes, col•laboradors, organitzadors, usuaris, etc., ens acompanyin al programa i ens donin la seva visió personal i opinin sobre la seva relació amb la llengua.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes