• Els guanyadors del concurs ‘La teva recepta’ (2a edició)

    13323822_1086884024709829_8390085421614130359_o (1) 13340162_1086884074709824_2303739971383957605_o[1]

    El Servei Local de Català ha organitzat per segon any consecutiu un concurs al voltant de les receptes de la III Trobada Gastronòmica Intercultural que va tenir lloc el juny del 2015, amb la finalitat de donar a conèixer l’apartat del Receptari de Sant Andreu de la Barca contingut al blog Enganxa’t al català.

    Actualment podeu trobar al blog Enganxa’t al català (apartat Receptari) gairebé un centenar de receptes diferents, que inclouen primers i segons plats, postres i begudes i que són fruit de les aportacions d’alumnes i parelles lingüístiques a la Mostra Gastronòmica Intercultural amb què es fa la cloenda de curs al mes de juny des de l’any 2013.

    El concurs va estar obert del 25 d’abril al 17 de maig de 2016 i consistia a fer un comentari a qualsevol de les receptes del blog publicades durant el 2015, és a dir, les que corresponien a la III Trobada Gastronòmica Intercultural. Hi podien participar alumnes, usuaris, parelles lingüístiques i totes aquelles persones interessades.

    En aquesta ocasió el premi eren dos exemplars del llibre Cuinem a casa les postres de Jordi Roca, millor xef pastisser de l’any 2014. Un dels exemplars anava destinat a la persona que hagués elaborat la recepta que hagués obtingut més comentaris i l’altre exemplar se sortejava entre la resta de participants.

    El sorteig es va fer públicament al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu el dia 18 de maig i els guanyadors van ser Ana Leticia Escurra Galeano, alumna de l’Elemental 3 i aprenenta del Voluntariat per la Llengua, que és la persona que va obtenir més comentaris amb la recepta de chipa guasú, un plat típic del seu país, el Paraguai, i José Luis Moreno Mercader, alumne del Bàsic 3 i aprenent del Voluntariat per la Llengua, que va comentar la recepta pastís d’albergínies, un plat presentat per Belén Martín. La segona recepta més comentada van ser els dolços del ramadà (xabàkia, sellou i makrout), presentats per Fatiha Taba.

    El concurs va tenir un total de 94 participants i la recepta més comentada va rebre 50 comentaris, seguida pels 19 comentaris de la recepta que va quedar en segona posició.

    Enhorabona als guanyadors i a tots els participants!

    Enllaços relacionats

    Entrevista telefònica feta a Ana Leticia Escurra a Ràdio Sant Andreu

    Bases del concurs

    Informació sobre Jordi Roca

    Informació sobre el restaurant El Celler de Can Roca

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes