• L’Agrupació Cultural Aigüestoses visita l’Elemental 3

    Dilluns passat, representats de la colla gegantera Agrupació Cultural Aigüestoses van visitar la classe de l’Elemental 3. Aquesta col·laboració s’ha dut a terme en el marc de la unitat que estem treballant, dedicada a la festa major, i també com a tribut a la Diada de Sant Jordi, ja que hem volgut tractar diverses tradicions d’arreu a través de les exposicions que estem fent durant aquests dies.

    Pel que fa a aquesta interessant visita, els representants de l’entitat, que advoca per la col·laboració amb altres col·lectius, les tradicions i la multiculturalitat, ens van explicar com es va formar, quines activitats duen a terme, quin vestuari utilitzen i quins són els gegants que passegen per les festes i els aplecs en què participen. És a dir, l’Andreu, la Quimeta, l’Ètnia i la Bruixilda.

    Us deixem unes quantes fotografies d’aquesta experiència tan interessant:

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes