• Fi de curs i bon estiu!

  El mes de juny està carregat d’experiències: exàmens, notes, festes de fi de curs, la cloenda conjunta de totes les persones que formem part del SLC (alumnes i exalumnes, voluntaris i aprenents, xerraires, tècniques, etc.)  i també de comiats… temporals.

  Pel que fa a la Cloenda, que va tenir lloc el passat 22 de juny, després de cinc anys, la Trobada Gastronòmica Intercultural ja és una tradició que engresca molt els amants i curiosos de les cuines del món.

  D’altra banda, és el segon any que hem pogut oferir una representació teatral, enguany molt especial, ja que ha consistit en una adaptació de la novel·la que vam llegir a principis d’any a la classe de l’Intermedi, Les generacions espontànies. Al llarg de l’últim trimestre vam configurar el nostre text i vam dedicar estones per assajar.

  Quant a Mar Bosch, l’autora, va estar encantada d’acompanyar-nos a la Cloenda i de ser entrevistada per Jordi Milian, gran artífex del fet que la lectura d’aquest nivell acabés sent concretament aquesta (vegeu la categoria “Lectures d’aula” d’aquest blog).

  Moltes gràcies a tots per implicar-vos-hi. Hem treballat dur, però la motivació i l’esforç han valgut la pena, ja que hem après molt els uns dels altres.

  Bon estiu i fins aviat!

   

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Gina

  04 jul. 17
  8:14 #

  Moltes gracies!!!Un saludo Lurdes!

  1. Lourdes

   04 jul. 17
   8:29 #

   Bon estiu, Gina!

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes