• “Operació Cacauet 2. Missió: salvar el parc” aquest dissabte

    El proper dissabte, 19 de maig els Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca us ofereixen la darrera pel·lícula programada en aquesta 9a edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català. Es tracta d'”Operació Cacauet 2. Missió: salvar el parc” i serà, com sempre, en la sessió de primera hora de la tarda, a les 16.30 h.

    La història d’aquesta pel·lícula gira al voltant d’una colla d’animalons entre els quals hi ha l’esquirol Surly i el seu amic Buddy que volen salvar Liberty Park, el lloc on viuen. L’alcalde d’Oakton ha decidit demolir-lo i construir-hi un perillós parc d’atraccions i Surly i tots els seus amics s’uneixen per defensar casa seva i evitar que s’enderroqui.

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes