• Elemental 3, deures per dilluns

  Hola, alumnes de l’Elemental 3,

  De deures per dilluns, heu d’acabar de fer lúltima activitat d’avaluació que exposareu el dilluns a classe i que consisteix a preparar dos diàlegs:

  -entre un consumidor i un empleat de l’Oficina d’Atenció al Consumidor: el consumidor explica què li ha passat/va passar i l’altre li dona recomanacions (recomanaria que anés…: ús de la concordança condicional i imperfet de subjuntiu)

  -entre un consumidor i un amic o familiar: el consumidor explica a l’amic o familiar què li ha recomanat que faci, o què li va recomanar que fes l’empleat de l’Oficina d’Atenció al Consumidor (m’ha recomanat que vagi… / em va recomanar que anés…: concordances perfet indicatiu i present de subjuntiu, perifràstic/imperfet indicatiu i imperfet de subjuntiu)

  També teniu com ajuda l’exercici 10 de la pàgina 36 i 37 que vam fer a classe dimecres.

   

  Fins dilluns,

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes