1. Mercedes Díaz Polanco

  26 abr. 19
  9:28 #

  m´agrada molt aquesta recepta perqué és un dolÇ tradicional de Extremadura, són unes pastes de gust dolÇ peró no massa.Poden ser de llimona, dánis o canela.O amb ametlles com aquesta recepta. Són facils de fer. Em van ensenyar a fer-les en Descargamaría Cáceres, pero la meva recepta no porta ametlles.
  Intentaré fer aquesta recepta la próxima vegada

 2. Eva

  30 abr. 19
  9:43 #

  M’agrada molt aquesta recepta, perquè en recorda la Terra del meu sogre. Tenen molt bona pinta i per fer el cafetó de la tarde anirien molt bé. Intentaren fer la recepta aquest cap de setmana abeure com surt.

 3. Eva F.G.

  30 abr. 19
  9:44 #

  M’agrada molt aquesta recepta, perquè en recorda la Terra del meu sogre. Tenen molt bona pinta i per fer el cafetó de la tarde anirien molt bé. Intentaren fer la recepta aquest cap de setmana abeure com surt.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes