1. Mercedes Díaz Polanco

    26 abr. 19
    9:28 #

    m´agrada molt aquesta recepta perqué és un dolÇ tradicional de Extremadura, són unes pastes de gust dolÇ peró no massa.Poden ser de llimona, dánis o canela.O amb ametlles com aquesta recepta. Són facils de fer. Em van ensenyar a fer-les en Descargamaría Cáceres, pero la meva recepta no porta ametlles.
    Intentaré fer aquesta recepta la próxima vegada

  2. Eva

    30 abr. 19
    9:43 #

    M’agrada molt aquesta recepta, perquè en recorda la Terra del meu sogre. Tenen molt bona pinta i per fer el cafetó de la tarde anirien molt bé. Intentaren fer la recepta aquest cap de setmana abeure com surt.

  3. Eva F.G.

    30 abr. 19
    9:44 #

    M’agrada molt aquesta recepta, perquè en recorda la Terra del meu sogre. Tenen molt bona pinta i per fer el cafetó de la tarde anirien molt bé. Intentaren fer la recepta aquest cap de setmana abeure com surt.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes