• 4a edició del Dictat Català

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  El Servei Local de Català organitza el 4t Dictat Català de Sant Andreu de la Barca dins el marc de la Festa de Sant Andreu. L’activitat es farà el dia 28 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala Federico García Lorca del Teatre Núria Espert. Aquesta activitat vol ser una activitat pública i transversal per posar a prova d’una manera lúdica i participativa els coneixements de llengua catalana de la població.

  L’activitat es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i de l’entitat Plataforma per la Llengua, que n’assumeixen el cost dels premis. També hi col·labora l’Associació de Premsa Periòdica en Català (APPEC)

  Et text que es dictarà serà de l’escriptora, pedagoga i política catalana M. Aurèlia Capmany i Farnés, de qui enguany es compleixen 100 anys del seu naixement. Per aquesta raó el Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar-ne la commemoració oficial per a aquest any 2018, així com també els 150 anys del naixement d’Aureli Capmany i Farrés, folklorista autodidacta, i pare de l’escriptora. El Servei de Català, doncs, vol sumar-se a aquesta celebració i contribuir a la difusió i coneixement d’aquesta escriptora de la literatura catalana.

  Al Dictat Català hi pot participar qualsevol persona que visqui, treballi o estudiï a Sant Andreu de la Barca i tingui 16 anys o més. Hi ha tres categories diferents de premis: joves de 16 a 18 anys, adults i alumnes dels cursos de català. També s’estableixen premis a la participació. El primer premi al millor dictat de la categoria joves és una tauleta digital i el primer premi de la categoria d’adults és una estada de cap de setmana en un allotjament de turisme rural. Els segons i tercers premis obtenen subscripcions per un any a una revista de l’APPEC i el millor dictat de la categoria d’alumnes obté un àpat per a dues persones al restaurant El Palau Vell de Sant Andreu de la Barca  i una subscripció anual a una revista de l’APPEC. Els dos premis a la participació, que s’atorgaran per sorteig a la resta de participants que no hagin obtingut premi, consisteixen en dos lots de productes etiquetats en català de l’establiment Tastets Productes gurmet dels Països Catalans.

  Dictat_Català_SAB_2018_BASES

  Web de l’Any M. Aurèlia Capmany

  Web de l’Any Aureli Capmany

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes