• “En Ralph destrueix internet” aquest dissabte 6 d’abril

  En Ralph destrueix internet és la pel·lícula d’aquest dissabte als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca. La podeu veure en la sessió de primera hora de la tarda, a les 16.30 hores i és una de les pel·lícules de l’11a edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, que té per objectius oferir cinema infantil de qualitat, estrenat recentment, a preus molt assequibles i a prop.

  En aquesta ocasió es tracta d’una producció de la factoria Disney amb un protagonista, en Ralph, escapat d’un videojoc. En Ralph i la seva companya, Vanellope von Schweets, viatgen pel món inexplorat d’Internet per trobar una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el joc on es van conèixer.

  Es va estrenar el mes de desembre de 2018 i va ser nominada al Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació.

  Fes-ne un tastet al tràiler

   

 1. Pedro Jiménez Doblas

  15 abr. 19
  10:00 #

  Aquesta recepta té molt bona pinta.

  1. Rosa Monforte i Solà

   25 abr. 19
   6:52 #

   Hola, Pedro!
   Has fet el comentari en una entrada que no era cap recepta i, per tant, no compta. Pots tornar a fer el comentari a la recepta que vulguis per poder participar en el concurs. Moltes gràcies i sort!

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes