RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Apostant pel treball en equip

  Quan està a punt de complir-se un any que vam endagar l’equip de treball, ens plau editar l’article D’equip de treball a comunitat d’aprenentatge. És una més de les nombroses tasques que ens ha originat el projecte que hem assumit. Quatre entrades componen el text original.  El text va néixer com una activitat amb dos objectius. D’una banda, havia de servir com a reflexió de tot el procés emprès des de l’inici fins a juny, en què una part de l’equip finalitzava el seu contracte i per tant es paralitzava la seva col·laboració. També hauria d’esdevenir com a full de ruta per si resolíem aplicar el nou paradigma avaluatiu a tot el Centre. De l’altra, experimentàvem la redacció col·laborativa d’un text.

  A partir del consens d’un esquema, vam formar petits grups que es van encsarregar d’una part de l’article.  Així doncs, Jaume Sans s’ha encarregat de la introducció. Sergi Borges i Núria Vidal narren el  procés. Núria Comas, Laura Fortesa i Lourdes Subirà descriuen els acords presos. Finalment, Griselda Encinas,Isaac Martínez i Maria Miret reflexionen per a què ens ha servit aquesta experiència formativa.

  Som conscients que el primer cicle encara no s’ha clos. Aprofitarem aquest canal de comunicació per relatar què hem experimentat cadascú al llarg del primer trimestre. Això ens ha de servir com a punt de partida per encetar el nou cicle en què esperem que s’hi afegeixin nous membres. De moment, ens plau –i esperem els vostres comentaris– donar-vos a conèixer tot el que ha donat aquesta primera fase:

  Print Friendly, PDF & Email

2 comentaris

 1. […] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } blogs.cpnl.cat – Today, 5:59 […]

 2. Angels Domingo

  27 Dec 11
  23:31 #

  Força interessant….. Aquestes propostes promouen el desenvolupament personal i de forma automàtica – faig servir aquest adjectiu molt intencionadament- les organitzacions. D’acord o no amb aquest automatisme?

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip