• 8 receptes de canelons de Nadal

    Voleu aprendre a fer uns canelons de Nadal ben bons?

    El Nadal s’acosta i des del Servei Local de Català d’Esparreguera us oferim 8 receptes diferents dels canelons de Nadal, extretes d’alumnes dels cursos de català per a adults, voluntaris per la llengua, familiars nostres, el Restaurant Emília-Cal Piquinyol i el reconegut gastrònom Jaume Fàbrega.

    Us atreviu a cuinar aquesta recepta tradicional catalana, si és que encara no la sabeu fer? Ara en teniu l’oportunitat, amb aquestes receptes dels canelons de Nadal.

    La cuina catalana es caracteritza per acollir plats i transformar-los, donant sempre un toc català a la recepta original. Com la cuina, la cultura catalana també s’ha creat sobre la base d’aportacions vingudes d’arreu. Ara és el moment, doncs, que incorporem, també, aspectes de la cultura catalana a casa nostra!

    Podeu trobar les receptes a continuació, en un mateix PDF: Primers i segons plats · Canelons · Totes les receptes

    Primers i segons plats · Canelons a la catalana · Jaume Fàbrega · petit  Primers i segons plats · Canelons · Montserrat Garcia i Romeu · Restaurant Emília Cal Piquinyol (1)_petita


Entrades recents


Categories


Etiquetes


Comentaris recents


Arxius


Meta