• El Servei Local de Català d’Esparreguera

  Des de 1992, el Servei Local de Català d’Esparreguera és una oficina de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística, un ens públic consorciat per l’Ajuntament d’Esparreguera, la Generalitat de Catalunya i altres administracions públiques de Catalunya. Està adscrit al Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller, que abraça 12 viles del centre i nord de la comarca del Baix Llobregat i una del Vallès Occidental.

  Actualment al Servei Local de Català (SLC) d’Esparreguera hi treballen dos tècnics de Normalització Lingüística: Marc Piera, responsable del SLC i encarregat de les tasques d’Assessorament lingüístic i Dinamització lingüística, i Maria Romero, encarregada majoritàriament de les tasques d’Ensenyament.

  L’oficina del Servei Local de Català d’Esparreguera està ubicada a Can Pasqual, al carrer dels Cavallers, 26, 1a. planta. El SLC disposa de l’Aula de Català de Can Pasqual, també a la primera planta.

  Us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic (esparreguera@cpnl.cat).

  Podeu seguir l’actualitat del Servei Local de Català d’Esparreguera a Internet i a les xarxes socials:

  Facebook

  Twitter

  Instagram

  Pàgina web

  Blog Receptaris

  Blog d’aula

  Regidoria de Política Lingüística

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Entrades recents


Categories


Etiquetes


Comentaris recents


Arxius


Meta