• Recomanació de la setmana: aquest Nadal, a la sobretaula, positivem el català!

    coca i moscatell (5)A les llargues sobretaules del Nadal es parla de tot. Us proposem que aquest Nadal parlem, també, de la llengua catalana i de tots els processos positius que veiem i que vivim al voltant nostre.

    Fixeu-vos-hi! Esparreguerins d’origen estranger que aprenen català al Consorci, nens de famílies ben diverses que juguen i que parlen en català al carrer o a la biblioteca, voluntaris per la llengua que ofereixen el seu temps lliure per compartir la llengua i l’amistat, alumnes dels cursos de català per a adults que s’esforcen a aprendre i a millorar el seu català oral i escrit, comerços que col·laboren a mantenir viu el català, cinema infantil, jocs i joguines, joves que participen activament en tota mena de tallers de llengua, comerços i empreses del nostre voltant que etiqueten en català, xarxes socials que bullen en català…

    Cada any el català avança, a la família i a la societat, a Esparreguera i a Catalunya. Tenim un munt d’anècdotes que fan del català un cas únic a Europa: la cohesió social a través de la incorporació a la llengua, el manteniment d’una identitat mitjançat la pervivència de la llengua. Aquest Nadal, positivem el català!


Entrades recents


Categories


Etiquetes


Comentaris recents


Arxius


Meta