• Sílvia Soler visita el Club de Lectura d’Esparreguera

  La Biblioteca Municipal ha convidat el responsable del Servei Local de Català, Marc Piera, a presentar l’autora de L’estiu que comença

  CLAMitjançant la Institució de les Lletres Catalanes, el dimarts 27 d’octubre la periodista i escriptora Sílvia Soler ha visitat el Club de Lectura 2014-2015 de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera, que compta amb el suport del Servei Local de Català (SLC) de la població.

  Marc Piera, responsable del SLC, convidat per la Direcció de la Biblioteca, ha presentat l’autora de L’estiu que comença, que és la novel·la triada per a llegir i comentar en aquesta ocasió.

  L’acte, obert a tothom, ha estat encapçalat per la regidora de Política Lingüística, Núria Valldeperas, que és la representant de l’Ajuntament d’Esparreguera al Consorci per a la Normalització Lingüística, la qual ha destacat l’important paper de projecció de la llengua i la cultura catalana que tenen les traduccions de Sílvia Soler a 6 llengües estrangeres. La directora de la Biblioteca, Carla Canongia, ha obert l’acte, en què ha agraït la col·laboració entre institucions per fer possible aquesta trobada.

  En un acte molt emotiu, Marc Piera ha destacat el llenguatge que empra l’escriptora i ha destacat alguns aspectes de l’estructura, la temàtica i els recursos literaris de la novel·la.

  El SLC d’Esparreguera dinamitza el Club de Lectura de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera entre els alumnes dels cursos de català per a adults, alguns dels quals en són assistents habituals.

  El proppassat dijous 25 de setembre Marc Piera, com a tècnic de Normalització Lingüística, va ser el moderador de la novel·la d’Ivo Andrić El pont sobre el Drina (Premi Nobel de Literatura el 1961). El divendres 24 d’octubre, al Club de Lectura Prometeu de la Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts, Piera hi va tornar a comentar el mateix llibre.

  Les persones interessades a formar part del Club de Lectura d’Esparreguera s’han d’inscriure directament a la Biblioteca Municipal (en persona, per correu electrònic a b.esparreguera@diba.cat o al telèfon 93 777 13 39).


Entrades recents


Categories


Etiquetes


Comentaris recents


Arxius


Meta