Finalitza la tercera edició de la Gimcana de les Llengües

La tercera edició de la Gimcana de les Llengües ha finalitzat amb el lliurament dels premis als guanyadors. En aquesta edició hi han participat més de 450 persones, individualment o en grup. Han rebut premis tant els participants que han quedat en primer lloc, com els que han quedat en segona i tercera posició.

A l’acte de cloenda hi han assistit l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el tinent d’alcalde d’Educació, Lluís Esteve; i la directora dels Serveis Territorials de Barcelona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, M. Àngels Torras.

A més, durant l’acte diversos alumnes del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet han llegit el poema “Vistes al mar”, de Joan Maragall, en 25 llengües. Les traduccions han quedat recollides en l’exposició “Diversitat lingüística. Les llengües de la ciutat”, que es pot visitar a la sala d’estudi del Centre Cultural Barradas fins al 5 d’abril (de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h).

El trio de clarinets de l’Escola de Música Centre de les Arts ha amenitzat l’acte amb la interpretació de diverses peces.

Algunes imatges de la cloenda


 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *