Preguntes de la darrera setmana

Hem arribat a la darrera setmana de joc de la Gimcana d’enguany!

 

I com és habitual, aquesta setmana està dedicada als enigmes lingüístics. Per tant, tots molt atents i amb l’enginy ben esmolat, perquè aquests punts decidiran els guanyadors.

Ja podeu respondre la cinquena i última setmana. El termini per enviar les respostes s’acaba el dia 10 a les 8 del matí.

Com sempre, les orientacions us poden ajudar!

Classificació final i premis

Publicarem la classificació definitiva en tornar de les vacances de Pasqua, el 19 d’abril. És important que la consulteu, perquè teniu fins al dia 21 per fer qualsevol reclamació.

El dia 21 al matí es farà el sorteig entre els finalistes de cada grup (són finalistes tots aquells grups que tenen la puntuació màxima).

En aquesta edició, la primera d’Osona i el Ripollès, hi haurà un premi per als grups de primària i un altre per als de secundària del Ripollès. El premi coincideix amb els de les categories de primària i de secundària de la resta de concursants (consulteu l’apartat premis).

Per tant, el total de premis seran 9, un per a cada categoria de participants, més els 2 de les categories escolars del Ripollès.

 

 

Tornar a l'inici

Els comentaris estan tancats.