Cloenda de la X Gimcana i lliurament de premis als guanyadors

Dimarts, 4 de desembre a les sis de la tarda es va fer l’acte de lliurament de premis de la 10a Gimcana de les Llengües. Més d’un centenar de persones van assistir a l’acte, que es va fer al Temple Romà de Vic. Hi van assistir la majoria dels participants premiats, des dels grups de les categories escolars fins a les categories individuals o de Voluntariat per la Llengua.

També van assistir a l’acte algunes personalitats polítiques i patrocinadores dels premis, com Núria Güell, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torelló i presidenta del Consell de Centre de Normalització Lingüística d’Osona; Josep Riba, director del Museu Episcopal de Vic; Carles García, director del Museu del Ter; Albert Serra, alcalde de Roda de Ter i president de la Fundació Miquel Martí Pol; Albert Serra, alcalde de Roda de Ter i president de la Fundació Miquel Martí Pol; Carme Bové, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vic; Miquel Masallera de l’empresa Baló Tour; Jordi Molet, director general de Premsa d’Osona, empresa que edita El 9 Nou;

Va conduir l’acte, la directora del CNL d’Osona, Dolors Solà, que va destacar la gran participació de la Gimcana. Va ressaltar que durant aquests deu anys s’ha mantingut el nombre de participants en uns 10.000. A més, en el concurs hi han participat moltes escoles de tota la comarca d’Osona i del Ripollès. Finalment, mitjançant una presentació en powerpoint, es van visualitzar les dades de participació, tant de les poblacions participants, com dels grups escolars, i es va agrair públicament la implicació en la Gimcana.

Si voleu veure les dades de la Gimcana d’aquest any cliqueu aquí.GIMCANA_2018_.pptx

Si voleu veure les fotos dels premiats podeu mirar l’àlbum al Facebook del CNL d’Osona

Gràcies a tothom per participar-hi i esperem retrobar-vos l’any que ve!

 

Tornar a l'inici

Els comentaris estan tancats.