Final de la XI Gimcana de les Llengües

S’ha acabat la Gimcana de les Llengües!

Hem arribat al final de la Gimcana de les Llengües 2019. Han estat 5 setmanes de preguntes sobre llengües i joguines, cinema, gastronomia, falsos amics i enigmes. Esperem que hàgiu après i que us hàgiu divertit. Aquest és el nostre objectiu! Ara toca comptar i recomptar la classificació i fer el sorteig entre els finalistes guanyadors per saber a qui toca el premi.

 

El sorteig es durà a terme dilluns 9 de desembre a les 11.30 h al Centre de Normalització Lingüística d’Osona (Pla de Balenyà, 30-32 de Vic). Es comunicarà el resultat a l’adreça electrònica que heu escrit en els formularis de resposta i també es publicarà el nom dels guanyadors en aquest mateix blog.

Molta sort a tothom i gràcies per participar en la Gimcana de les Llengües!

 

Etiquetes: ,

Tornar a l'inici

Els comentaris estan tancats.