Cloenda i lliurament de premis de la Gimcana amb Màrius Serra

Dimarts, 15 de desembre a les 19.00 h al Museu Industrial del Ter de Manlleu es va fer l’acte de lliurament de premis de la II Gimcana de les Llengües a Osona.

En aquesta segona edició la Gimcana ha comptat amb uns 7.000 participants, repartits en cinc categories diferents, tres de les quals eren grups escolars, una altra era de grups d’adults i una última era individual per a adults.

Màrius Serra va amenitzar l’acte abans del lliurament de premis i va plantejar al públic assistent, unes 200 persones,  uns quants enigmes de diferents graus de dificultat per adaptar-se també a una part del públic que eren escolars.

Després del “concurs d’enigmes” es va fer el lliurament de premis:

CATEGORIA A: 1r curs de primària de l’escola Santa Caterina de Siena de Vic

CATEGORIA B: 5è B de Primària del col·legi L’Escorial de Vic

CATEGORIA C: 1r C d’ESO del Cirviànum de Torelló

CATEGORIA D: Grup de català d’Intermedi 1 de l’Oficina de Català de Torelló

CATEGORIA E:  Maria Carme Tuneu de Manlleu.

Els premis consistien en una visita al Cosmocaixa per als grups escolars; la participació en un circuit d’aventura per al grup d’adults, i un viatge en globus per a la categoria individual. Aquests premis estan subvencionats per “la Caixa”, Anigami i Balo Tour, respectivament.

En aquest enllaç podeu veure la galeria de 36  fotografies que han fet els companys d’elter.net. A més a més, a l’edició d’aquest divendres 18 de desembre d’El 9 Nou es publicaran 22 pàgines amb les fotografies de tots els grups finalistes de la categoria A, B i C.

Aprofitem l’avinentesa per agrair-vos a tots la vostra participació i citar-vos per la III Gimcana de les Llengües a Osona l’any vinent.

Tornar a l'inici