Orientacions per a la 4a setmana

Ja encetem la quarta setmana de la Gimcana de les Llengües. Aquesta setmana torna a estar dedicada a llengües del món, però aquest cop són els dos continents que no es van incloure a la segona setmana: Amèrica i Oceania.

Així doncs, entre la segona i la quarta setmanes haurem tractat llengües de tots cinc continents.

Us recomanem, igual que la 2a setmana, que tingueu molt en compte la informació que trobareu a la pàgina de la Casa de les Llengües. Si hi entreu veureu que hi ha les llengües agrupades per continents.

Així i tot, de vegades és mal de fer, trobar-hi el que busquem, perquè cal anar a cada llengua en concret per trobar-ne la informació. Per tant, si utilitzeu alguna altra eina de cerca, seria bo que abans de donar-la per bona la comprovéssiu sempre en aquest web.

És un web molt complet en què trobareu informació molt diversa de cada llengua: família, altres noms, llocs on es parla, estatus legal, història de la llengua, etc.

Penseu que ja hem passat l’equador de la Gimcana i que, per tant, puntuar aquestes tres setmanes que queden pot ser definitiu.

Endavant i molta sort a tots!

Tornar a l'inici