Navegueu per Internet en català?

Independentment de la llengua en què veieu els menús del vostre navegador, si no heu establert el català com a llengua preferent vol dir que el teniu en una altra llengua, probablement en castellà.
Ho podeu comprovar amb les preguntes de la Gimcana, per exemple. Si quan obriu la pregunta, per explicar l’asterisc, en vermell, hi diu “necessari”, vol dir que el teniu configurat en català. En canvi, si us hi surt “obligatorio”, vol dir que el teniu configurat en castellà.
Si voleu configurar el navegador en català, a la pàgina navega en català hi teniu totes les instruccions i, a més, us explica per què és important que el navegador estigui configurat en català.
És important, tenir el català com a llengua predefinida del navegador, perquè estableix la nostra identitat lingüística a la xarxa. A més, les empreses tenen en compte la llengua de les persones que entren a la seva pàgina web, a l’hora de traduir-la. I la llengua de les persones que hi entren es defineix en el navegador.

Tornar a l'inici