Cloenda amb Màrius Serra

Màrius Serra serà l’encarregat de fer l’acte de cloenda de la IV edició de la Gimcana de les Llengües, que es farà dimecres, dia 30 de novembre, a les 7 del vespre, al Casal Francesc Macià de Centelles. En aquest acte, obert a tothom, el filòleg i escriptor farà públic el nom dels guanyadors de cada categoria i també proposarà enigmes a les persones que hi assisteixin.

El balanç d’aquesta IV edició de la Gimcana, que organitza el Centre de Normalització Lingüística d’Osona, ha estat positiu, ja que s’ha acabat amb una xifra rècord de participants, 8.400. Pel que fa al nombre d’escoles que hi participen, també ha crescut. De fet, hi ha hagut representació de centres escolars de gairebé tota la comarca.

La Gimcana, però, no es limita a l’àmbit escolar i la participació d’adults, tant en grup com de manera individual, també ha estat remarcable.

Enhorabona a tots els participants i recordeu que el dia 30 us esperem a Centelles.

 

 

 

Tornar a l'inici