• L’arxiu necessari per obrir documents fets amb l’última versió d’Office

    Escrit per el 26 de gener del 2009 a les 17:47 a: General

    Si teniu problemes per obrir documents fets amb l’última versió d’Office (la Vista o 2007) perquè n’useu una d’anterior (XP o 2003, o encara més antigues), podeu baixar-vos l’arxiu FileFormatConverters.exe i instal·lar-lo a l’ordinador. En principi, a partir d’aquest moment no heu de tenir cap problema per obrir qualsevol document de Word, Excel o PowerPoint 2007.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios