• Esmenes introduïdes en les diferents edicions del DIEC

  Escrit per el 27 de gener del 2009 a les 13:31 a: General

  D’ençà de la publicació de la segona edició del Diccionari de la llengua catalana de l’IEC, l’abril de 2007, la Secció Filològica ha acordat d’introduir-hi diverses esmenes. A mesura que són aprovades, aquestes esmenes s’incorporen en el text del diccionari consultable per Internet. La versió en paper del DIEC2 incorpora aquestes esmenes quan se’n fan noves impressions. En aquest enllaç podeu veure la llista de les modificacions que es van recollir en la segona impressió, de novembre de 2007. I en aquest altre recupero l’enllaç on l’IEC té penjats els PDF que recullen les modificacions que va introduir el DIEC respecte a la primera edició del 1995.

  Relacionat amb el DIEC2: sembla que a finals de març del 2009 se n’ha de publicar una nova edició, tot i que més aviat sembla que hauríem de parlar d’ampliació de la segona edició del DIEC. En parlen aquí (bloc que us recomano, per cert).

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios