• Lingcat, un PowerPoint d’introducció a la llengua per a cursos inicials i bàsics

    Escrit per el 06 de maig del 2009 a les 9:00 a: General

    Dies enrere la M. Jesús us va enviar un parell de PDF amb continguts de marc sociolingüístic per a nivells Intermedi i Suficiència. Potser sí (sí?) que en un nivell Intermedi cal esmentar els sorotaptes (v. p. 6), i segurament aquests documents poden resultar útils. Per a alumnes nouvinguts he trobat aquest altre arxiu, en aquest cas en PowerPoint, que fa servir la Universitat de Barcelona per fer sessions informatives per als estudiants que fan estades temporals. Està pensat, per tant, per a alumnes nouvinguts que necessiten accedir a unes primeres nocions sobre els orígens de la llengua i la situació lingüística de Catalunya. Us suggereixo que hi feu un cop d’ull: us pot ser útil si heu de fer sessions o primeres classes semblants. En trobareu tota la informació aquí.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios