• Problemes per accedir a Google Docs o Google Calendar?

  Escrit per el 04 de novembre del 2009 a les 11:37 a: General

  Deixo per a un altre dia el discurs sobre la conveniència d’estar en xarxa virtual (cloud computing, en diuen ara) i que els tècnics compartim un espai privat a Internet. Actualment fem anar tres aplicacions de Google d’aquestes característiques: Google Docs, Google Calendar i el bloc La Senalla (fet amb Blogger, també desenvolupada per Google). Aquests tres espais, com deia, són interns i privats, i això vol dir que hi hem d’entrar amb contrasenya. Sé que hi ha hagut algú que ha tingut problemes d’accés, i també sé que hi ha hagut algú que ho ha deixat córrer (i algú altre també que potser ni ho ha intentat…). M’agradaria aconseguir evitar que us privéssiu d’aquestes eines només per culpa de les dificultats d’accés. Aquesta és, doncs, la intenció d’aquest apunt, ajudar-vos a accedir-hi.

  Només calen dues accions:

  1. Crear un compte de Google amb domini cpnl.cat (amb la nostra adreça del Consorci, les personals no ens serveixen).
  2. Clicar les adreces correctes de les webs de Google.

  Perquè l’apunt no quedi massa llarg, us penjo les instruccions en aquest PDF.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios