• Document de les eines digitals de comunicació i treball del CNLT

  Escrit per el 15 de desembre del 2009 a les 10:25 a: General

  L’11/12/09, al final de la reunió de Comissió Tècnica, us vaig fer cinc cèntims de les diferents eines digitals de comunicació i treball que fem anar ara mateix al CNLT. Abans de començar us vaig repartir un document que penjo ara aquí en PDF perquè el pugueu tenir a mà. Ràpidament, recordo que són el web del CNLT, el butlletí Circular Interna, l’espai Equips de treball d’ensenyament, Google Documents i Google Calendar i el bloc La Senalla (on sou ara). I a l’última pàgina també comento altres instruments que caldria tenir presents en la nostra tasca.

  [Actualització 17.5.2010: A la intranet, a l’Àrea de Comunicació, trobareu una pàgina on es recullen les eines TIC del Consorci: http://intranet.cpnl.cat/comunicacio/einestic.html.]

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios