• Els articles d’Albert Pla: ‘Català a la terrasseta’ (1)

  Escrit per el 05 de març del 2010 a les 14:00 a: General

  Albert Pla (Nualart, no l’altre) és el cap d’Edició de l’Avui. El responsable de la correcció del diari, vaja. Ja fa temps que li segueixo en línia una secció fixa que té a la contraportada els dijous i el divendres, “Català a la terrasseta”, en què comenta qüestions de llengua en petites píndoles, amb una certa tirada cap a aspectes lèxics i sintàctics. Com que no té enllaç per sindicar la secció, he pensat que seria interessant anar penjant un resum bimensual del que es vagi publicant. Aquest és el primer, corresponent als dos primers mesos d’enguany.

  [Actualització 22.3.10: Al mateix Avui del 19.3.10 li fan una entrevista, on trobo que diu coses prou interessants, arran de la publicació del llibre Això del català, que recull terrassetes anteriors.]

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios