• MpppIt, cercador de música integrat a Dropbox

  Escrit per el 05 d'abril del 2011 a les 14:53 a: General

  A hores d’ara no cal insistir gaire en les variades i útils prestacions de Dropbox com a espai per desar arxius al núvol, per tenir-los sempre disponibles nosaltres mateixos o per compartir-los amb altres persones. Darrerament, a més, estan sortint noves Apps que s’integren al programa i el fan encara més operatiu. I no només això: també hi ha webs que afegeixen noves possibilitats.

  En aquest apunt parlo de Mppp.it, un lloc que ens ajuda a buscar una cançó i escoltar-la en streaming. N’ hi ha moltes, de webs, que ofereixen això mateix, però la singularitat d’aquesta és que, a banda de poder escoltar la cançó en línia, pots vincular-hi Dropbox i pujar les cançons que estàs escoltant al teu compte, de manera que queden emmagatzemades en una carpeta (music[mP3]) i pots accedir-hi sempre que vulguis. I també podem obtenir-ne l’enllaç. El que no sabem és d’on obtenen les cançons, però d’entrada tant hi fa, no?

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios