• Nou material per treballar la lectura: “El club de la petanca”

    Aquest llibre, de temàtica policíaca, està pensat i escrit especialment per als aprenents de català. La col·lecció Veus / Lectures, de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, està graduada en tres nivells, i aquest llibre pertany al nivell B1 (equivalent als nivells elementals dels cursos de català.).

    Carme Piqueras, del CNL de Badalona i Sant Adrià, ha elaborat aquest dossier amb preguntes per anar seguint el fil de la història. Conté també el solucionari, per poder-lo treballar a casa, si convé.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius