• Canvi de llibre a la Biblioteca Lloreda

    El grup havia de llegir Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders, i es canvia per L’alquimista, de Paulo Coelho -de fet, s’intercanvia de data perquè aquest ja estava previst per al següent trimestre, en què es llegirà, doncs Cròniques….

    L’Alquimista va ser publicada el 1988 en portuguès, l’idioma original, i ha estat traduïda a 67 idiomes, amb més de 65 milions de llibres venuts.

    “El protagonista representa qualsevol persona a la cerca del sentit de la vida i d’aconseguir el seu somni. La trama rep la influència d’una història de Les mil i una nits, ja que es busca un tresor que després resulta que era a casa.” [Font: Viquipèdia]

    El grup de la Biblioteca Lloreda, conduït per Montserrat Oriol, es troba els dimecres alterns de 4 a 5 de la tarda. La propera trobada serà el dia 14 de novembre.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius