• Intercanvi de lectures

    DSC00924

    Dimecres 10 d’abril de 2013, Òmnium Cultural de Badalona va organitzar una activitat per als grups de lectura de les biblioteques de Can Casacuberta i Xavier Soto-Llefià. En aquesta activitat cadascun dels participants havia de recomanar una lectura i explicar-ne breument el contingut.

    Per participar en el joc s’havia d’escriure en un paper el títol del llibre i en un altre una paraula que el definís i s’havien de trobar els dos papers que feien parella. Va ser divertit i tots els participants van prendre nota dels llibres recomanats.

    A la foto, dretes -als extrems- veiem la Mercè Esteller (Can Casacuberta) i Carme Giménez (Llefià-Xavier Soto), i al centre, asseguda, Marta Soler (ÒC), amb les primeres participants de tot el grup que va anar arribant.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius