• L’autora de “Cafè Zoo”, Ana Moya, presenta el llibre a la Biblioteca Pomar

  El dia 26 de març, a les 19 h, a la Biblioteca Pomar, l’autora de “Cafè Zoo”, Ana Moya, participa en la tertúlia literària sobre aquest llibre, que es llegeix en el grup de lectura de Pomar actualment (fins al 9 d’abril).

  Ana Moya, psicòloga infantil i estudiant de filologia, va fer un curs de postgrau sobre societats africanes i desenvolupament. A Namíbia, on va viure dos anys, va conèixer el veritable Cafè Zoo, en el qual va inspirar-se per escriure la seva primera novel·la.

  “Narra la història de la Laura, que emprendrà un viatge des del cor de l’Eixample barceloní fins a la terrassa del Cafè Zoo, situat al centre de la capital de Namíbia, a l’Àfrica austral, només per retrobar l’Otto, el seu primer amor, al cap de gairebé vint anys. El que la Laura no sap és que el ‘Cafè Zoo’, aquell característic establiment colonial envoltat de ficus, magnòlies i palmeres altíssimes, un dels més antics de la ciutat de Windhoek, guarda molts més secrets del que es pot arribar a imaginar.” (web Altaïr)

  “Una obra amena, divertida, poètica i cafè zoomolt apropiada per abordar temes com el colonialisme” (web TR3SC)

  Si voleu passar una bona estona, si voleu conèixer la persona i el llibre, o si encara no l’heu llegit però hi teniu interès, només cal anar a la Biblioteca Pomar.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius