• Aus migratòries, de Marianne Fredriksson

  aus migratòriesAus migratòries de Marianne Fredriksson traça l’especial relació d’amistat que, contra vent i marea, trava una sueca amb una emigrada xilena.

  Tenen poques coses en comú i abundants diferències: la primera és culta i racional, la segona, temperamental i directa, ha                                                   sobreviscut a una doble dictadura: la                                   de Pinochet i la del seu propi                                                   matrimoni.

 1. Carme

  20 gen. 16
  10:54 #

  Aquest llibre m’ha agradat molt, ja que a través de les seves pàgines vas descobrint com persones tan diferents poden tenir tantes coses en comú i, com l’amistat, la sinceritat i el recolzament poden ajudar a superar obtacles insalvables.
  A qui encara no l’hagi llegit, us animo a que el llegiu, segur que us agradarà.

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius