1. Josepa Llansana Bescós

  14 març 16
  9:51 #

  La veritat és que no he trobat un relat que m’agradés. Alguns més distrets que d’altres. Tots els protagonistes éssers turmentats i totes les històries amb un final sobtat.

 2. Roxana Aliaga

  13 març 16
  11:36 #

  M’ha agradat molt els contes i la manera d’escriure de l’autor, tot i que he hagut de llegir dues vegades el llibre perquè algunes coses, d’alguns contes, no m’havien quedat clares.

 3. Sandra López Valero

  11 març 16
  19:30 #

  Aquest llibre ofereix una realitat fosca de la vida.Els persontges mai són el que aparenten i desperten sentiments contradictoris en el lector. Hi esclaten situacions conflictives plenas d’ironia on preval la impunitat.És un llibre que no et deixa indiferent.

 4. montse ariño

  10 març 16
  15:50 #

  Rectificació: Abans de “El seu títol….” M´he deixat de escriure ” Sembla que”.

 5. Assumpta

  10 març 16
  10:48 #

  La Mirada (tercer relat) de Escala d’Incendis de David Parra
  Aquest relat m’agradat perquè ens mostra la vulnerabilitat del protagonista davant la incertesa d’un futur aparentment amb poques expectatives i, de la lluita entre l’ésser creatiu contrastat amb l’ésser mediocre.
  Per on decantar-se? Pel plagi o per la veritat?
  Segons on posem la mirada, descobrirem la veritat o la mentida que volem divulgar, ensenyar, retrobar, etc..

 6. Raquel Diniz

  10 març 16
  3:28 #

  Aquest llibre m’ha despertat una mena de sensacions contradictòries que a vegades no saps si t’agrada o si no pots seguir endavant… Personatges força surrealistes i al mateix temps tan reals et fan sentir una mica de por, com si no pugés creure que es pot conviure a diari amb gent com aquesta, amb el seu costat més fosc amagat.

 7. Maribel

  09 març 16
  20:50 #

  Es un libre interessant perquè als duferents comptes descriu molt bé les pasions i misèries , humanes. Diferente personatges aparenten ser de una forma que en realitat ni gi son , i amagan secreta que ningú mai sospitaria.

 8. montse ariño

  09 març 16
  16:49 #

  Escala d´indendis ha sigut un llibre fàcil de llegir. Molt esborrajat. Tots el finals són contundents. El seu títol ens expliqués aquestes “sortides d’ emergència” a situacions extremes que a vegades ofegen a algunes persones. Solucions violentes i absurdes que es produieixen segons l´ estat mental del protagonistes.
  M’ han agradat especialment el relat del barber, la història de la tapa de clavaguera, i l´acollida de la nena estrangera per Nadal.

 9. Josep M.

  04 març 16
  18:46 #

  El llibre està molt ben escrit, es nota que en David Parra és filòleg. Pel que fa a la redacció i l´ortografia, he après molt. M´haurian agradat més descripcions i comentaris dels personatjes (n´hi ha que ja t´ho demanen) i menys de mobles. M´ha sobtat que quasi bé totes les històries acaben abruptament, amb la qual cosa m´ha quedat un mal sabor de boca.

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius