• Activitats amb els clubs de lectura: visitem la Biblioteca Nacional de Catalunya (BCN)

    Més de 50 persones vam anar, en dos grups (un de matí i un de tarda) a fer una visita guiada gratuïta a la Biblioteca Nacional de Catalunya, gràcies a l’acord de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Biblioteca de Catalunya per portar a terme activitats de foment cultural i per difondre la llengua, el patrimoni i la cultura catalanes entre la població.

    Les dues sortides (els dies 8 i 12 de juny) van ser molt ben rebudes i, gràcies a les explicacions i al recorregut, els assistents als clubs de lectura i els participants en el Voluntariat per la llengua van poder accedir a diversos espais de difícil accés al públic, així com escoltar històries, anècdotes i informacions d’allò més interessants.

    Podeu veure les fotografies de les dues sortides en aquest enllaç.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius