• “El secret”, un èxit

  Què amaga la família Noguerol Olmos?

  El secret és la versió catalana de l’original La promesa (2015). Aquesta novel·la, guanyadora del I Certamen de Novel·la Curta en Lectura Fàcil de l’editorial La Mar de Fácil 2015, és obra de l’escriptor i poeta granadí Francisco José Segovia Ramos. Va néixer el 1962 i va estudiar Dret a la Universitat de Granada. A partir de 2006 comença a participar en certàmens i premis de narrativa i poesia, en els quals obté nombrosos reconeixements.

  Caricatura de F. J. Segovia Ramos
 1. Soledad

  04 juny 18
  12:37 #

  El llibre «El secret» és un llibre molt bo, tres germans distanciats en les seves relacions, es retroben perquè la seva mare està a punt de morir. Ens revela fins a quin punt una muller maltractada, esclava del seu marit , pot cometre la més gran de les atrocitats, una mare és capaç de tot si es tracta de defensar un dels seus fills. Esgarrifós i emotiu al mateix temps.

 2. Gabriel

  04 juny 18
  11:18 #

  El Secret, és una novel·la que relata la història fictícia d’una família de tres germans, una mare moribunda i un pare, suposadament absent, però que era mort de fa molts anys. La mare revela el secret al seu fill gran amb la promesa que ningú no sàpiga la veritat. El fill confirma el secret després de la mort la mare. És una novel·la de fàcil lectura i el recomano.

 3. Ana fernandez

  28 maig 18
  15:43 #

  Es un llibre de fácil lectura que encabeza i no posts drixar de llegir-lo

 4. Carme

  06 abr. 18
  16:26 #

  El secret, és un llibre que ens descobreix un misteri amagat en una família, la lectura d’aquest llibre, escrit en un lleguatge fàcil, t’atrapa fins al final de la història.
  Si el comenceu, no el podreu deixar fins a acabar, és un llibre que m’ha agradat molt!!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius