• Acabem el curs amb dues activitats ben interessants!

    Dimecres 13 de juny, a les 18 hores: Ruta Pompeu Fabra a Badalona, gairebé dues hores per conèixer els espais més emblemàtics de la vida de Pompeu Fabra a Badalona, en una ruta circular adaptada en durada i recorregut per als assistents als clubs de lectura i per a tothom.

    Els diversos assistents han gaudit de les explicacions de la Blanca Sala, dinamitzadora de VxL, sobre la figura de Mestre Fabra.


    Davant de la casa on va viure Fabra, al carrer de la Mercè, 32


    Al monòlit dedicat a Pompeu Fabra, al costat d’El Viver

    Dijous 21 de juny,, a l’Espai Betúlia, Valentí Soler, poeta, i Toni Benages, il·lustrador, ens parlen del seu llibre Badalona, finestral d’un temps. Un espai de trobada per poder comentar els aspectes que més ens han agradat o encuriosit del llibre: el procés de creació, el llenguatge poètic, els espais comuns, etc. en una estona de conversa i de preguntes mútues. Els dos artistes han estat complaguts que la seva obra s’hagi llegit (i gaudit!) als clubs de lectura, ja que la intenció d’aquest llibre ha estat el fet de compartir (vivències).

    [cliqueu la imatge següent per obrir l’àlbum de fotos]

    Trobada amb els autors de "Badalona, finestral d'un temps"

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius