1. Najia Ms8da Benmoussa

  25 nov. 19
  18:56 #

  El llibre de Romeo i Julieta és un ĺlibre fàcil de lliger i alhora molt interessant, narra una història d’amor que va acabr en tragèdia per les males relacions entre les dues famílies dels protagonistes.
  Em va agradar molt i m’animo a agafar altre llibre 《AUTOBIOGRAFIA DE LA MEVA MARE》•

 2. Deborah Montes

  17 juny 19
  16:08 #

  He llegit el llibre “El secret del meu turbant” d’Agnès Rotger i Nadia Ghulam. És un llibre que m’ha agradat molt, va ser molt interessant i sobretot em va ajudar a comprendre altres cultures i a simpatitzar amb les dones en altres països que estan patint pel masclisme i la religió. El recomano a tots.

 3. ANA VINOGRADOV

  16 juny 19
  13:39 #

  ELLES de Catherine Pancol
  És una trilogía que m´ha agradat molt. És tracta de elles, les dones . Són les protagonistes amb les seves problemas i les seves alegries . Una novel·la bastant entretinguda i fácil de llegir. He patit molt amb les protagonistas i les seves vides complicades. Arriban moments greu de suportat…però ens alegrem molt com troben solucions. No ens deixen a ningú indiferent, és una bona novel·la.

 4. Obdúlia

  25 abr. 19
  16:19 #

  Maleït Karma,
  És una novel·la bastant entretinguda i fàcil de llegir, com indica el títol va sobre el Karma, és a dir, que fer les coses malament té repercussió
  Tracta d’una dona egoista i egocèntrica que mor i es reencarna en formiga, a poc a poc es va adonant que té més importància la seva família que no pas la feina i la fama com pensava abans, així doncs, comença a fer les coses bé fins que al final acaba tornant-se a reencarnar en persona.
  Personalment, crec que és un llibre divertit i que a la vegada et fa pensar com valores les coses.

 5. Luisa Martinez

  05 abr. 19
  12:54 #

  És un llibre que expressa el sentiment d’avançar, de prosperar, de no portar una vida que no t’agrada ,i surts fora a buscar això que et falta.
  Fora de casa també es pot trobar esa gent, esa família que  un tant enyora quan la té lluny.
  Parla de les equivocacions i de les  decisions que podem o no prendre i que a la fi van formant la nostra vida.

 6. Ramon Rubio

  05 abr. 19
  9:40 #

  Després de l’enuig causat al matí d’ahir per culpa de dues dièresis maleïdes, em disposo a comentar la lectura reconfortant i sempre agraïda de la poesia de Màrius Sampere. A veure si així em refaig una mica de l’ensurt. Aquest poeta, de lectura exigent, però gratificant, ens endinsa pels viaranys complexos de l’existència humana. Potser és necessari rellegir-lo per tal de copsar el sentit més profund dels seus textos. Així doncs, amb prou calma i suficient atenció, endinsar-nos en la seva obra ens comporta una experiència sublim, la de trobar-nos davant d’un gran autor que ens obre els ulls i ens fa contemplar el que ens envolta des de perspectives insospitades. No és fàcil experimentar això, sinó, per contra, ben difícil. Ordinàriament no se’n viuen d’experiències semblants. La banalitat i la desraó més absolutes ens aclaparen fins a cobrir-nos d’uns parracs innobles per a la nostra natura.

 7. Merce Eres casal

  13 març 19
  1:18 #

  TÍTOL: Si menges una llimona sense fer ganyotes (Sergi Pàmies).

  No havia llegit mai res d’aquest autor, però m’ ha agradat.

  Són diferents contes explicant grans veritats d’una manera fantàstica i esmolada, que provoquen un somriure al lector.

  M’ha sorprès !

 8. Felip Marìn

  05 març 19
  18:22 #

  TÍTOL: Una família fora de sèrie (Sílvia Soler)
  1r Veig que predomina l’estil indirecte, que resulta àgil i entenedor, sense utilitzar paraules excessivament complicades.
  2n Combina molt bé el diàleg directe amb l’indirecte i fins i tot amb l’integrat.
  3r L’autora fa que els personatges siguin narradors interns i rodons, que utilitzen molts incisos i aclariments, en transcripcions amb cometes i parèntesis, metàfores, sentits figurats i frases fetes.
  4t Trobo que és un llibre divertit i distret sense grans pretensions.
  5è El recomano a persones separades amb “motxilla”, que vulguin iniciar una nova vida en parella.

 9. Maricarmen Mariscal Vera

  28 febr. 19
  23:25 #

  Llibre: Nirvana
  Autor: Pere Formiguere
  Es una novel·la d’aventura que aborda un tema seriós el de la mor, es interessant per què ens explica la religió del budisme d’una forma divertida, com arribar al Nirvana, que és l’estat màxim de perfecció, s’aconsegueix a partir d’anar-se reencarnant en diferents cossos i quan arribes a l’estat de perfecció espiritual, es quan pots entrar-hi. És el que ha d’aconseguir l’Hipòlit, el protagonista del llibre.

 10. MARI ANGELES CABALLERO

  28 febr. 19
  18:20 #

  Mª ÁNGELES CABALLERO

  EL PONT DE LA LLUM

  Una història que ens narra la lluita de l’Arnau per recuperar l’amor de la seva ex-promesa, la visió d’uns nois anti sistema que és vam viure d’okupes i ajuden els nens immigrants amb la llengua, la implicació d’una professora pel seu alumne. Un llibre juvenil i interessant que ens ensenyen molts valors.

 11. Jacobo

  28 febr. 19
  17:48 #

  El vell i el mar de Ernest Hemingway

  Una novel.la amb un argument molt senzill: un vell pescador que surt a la mar i troba al peix més gran que ha vist mai. Darrere d’aquesta trama s’amaguen una infinitat de metàfores que faran reflexionar a qualsevol lector sobre l’amistad, el coratge, la superació personal o el respecte a la natura. Un classic curt i molt recomanable i si al lector li agrada la pesca, encara més.

 12. Montse Rubio

  28 febr. 19
  17:24 #

  Montse Rubio
  Les paraules ferides de Jordi Sierra i Fabra

  És una novel·la ambientada en un règim dictatorial asiàtic. Aquesta novel·la parla del poder de les paraules, de llibertat i d’amor. Es veu la lluita interna del protagonista desprès de llegir unes cartes , que havia de censurar. Té un final ple d’emoció i poesia. És de fàcil lectura. És una novel·la juvenil.

 13. Cristina Hernansáez

  28 febr. 19
  15:13 #

  Comentari de Cristina Hernansáez:

  L’Hospital dels pobres, de Tània Juste, és una novel·la històrica que conjuga la creació d’un dels conjunts modernistes més important de Catalunya, l’Hospital de la Santa Creu i Sant pau i un entramat de personatges reals de l’època amb ficticis. És una obra molt interessant, fàcil de llegir i alhora entretinguda.

 14. Teresa Jiménez Barroso

  28 febr. 19
  0:23 #

  Teresa Jiménez Barroso

  TRAJECTE FINAL de Manuel de Pedrolo

  És un llibre de ciència-ficció molt entretingut. Són set històries que parlen de diferents temes: extraterrestres, mons paral·lels , viatges en el temps…
  Les que més m’han agradat han estat “La noia que venia del futur” i “El regressiu”.
  Recomano la seva lectura perquè és molt fàcil de llegir i molt interessant.

 15. Alfons Gil

  27 febr. 19
  19:56 #

  LA INVASIÓ DELS ROBOTS I ALTRES RELATS DE: ECONOMIA EN COLORS de Xavier Sala i Martín.
  No és un llibre típic d’economia, és més aviat un reguitzell d’històries que ens apropen a fets econòmics explicats amb un lèxic que tothom pot comprendre. Acabant amb un seguit de dades objectives optimistes respecte a l’evolució de la humanitat, que ha millorat molt i ho ha fet molt ràpidament.
  Aconsello la lectura d’aquest llibre editat per Rosa dels Vents.

 16. Maria Antònia Teixidó

  27 febr. 19
  19:53 #

  Comentari del llibre Nadal a Porto

  Autora: Teresa Pàmies

  En primer lloc, crec que és un llibre que reflexa l’esperit jovenívol d’uns avis de setanta anys llargs, que aprofiten el Nadal per fer un viatge, ja que creuen que la dita popular “per Nadal cada ovella al seu corral” ha perdut sentit quan la família convencional ha entrat en crisi. Per acabar només dir que és tracta d’una lectura molt amena.

 17. Caridad Fernández Lao

  27 febr. 19
  18:12 #

  Comentari del llibre “El nen de l’habitació” de Àlvaro Colomer i Antonio Lozano fet per Caridad Fernández Lao.
  Crec que els autors amb aquest llibre tracten el tema actual i interessant de la relació que hi ha avui entre els adolescents i joves i les xarxes socials. Molts usuaris d’aquestes edats són víctimes i queden enganxats a l’ordinador, la tableta o el mòbil tot el dia i només es relacionen virtualment, aspecte que preocupa als seus pares. També és un tema que em preocupa per ésser educadora d’alumnes d’aquestes edats.
  M’ha agradat el llibre pels valors que donen a la Nerea i al Derek i pel fet d’introduir els personatges secundaris en diferents capítols.
  Com està catalogat com una novel.la juvenil, especialment la recomanaria als alumnes de Secundària i als joves.

 18. Jorge Sanchez

  26 febr. 19
  22:33 #

  L’avi de 100 anys que és va escapar per la finestra.-Jonas Jonasson.

  “L’avi de 100 anys…” és un dels llibres més divertits i mordaços que he llegit, malgrat tenir el títol d’un llibre d’autoajuda. La seva estructura em recorda a la de la pel•lícula “Forrest Gump”, a través dels records d’un personatge estrafolari fem un recorregut per la història i alguns dels personatges més importants del segle XX. Fins aquí la semblança, ja que l’autor ens ofereix una aventura apassionant per a un ancià de 100 anys que es desenvolupa en el temps present.

  Va ser novel•la de l’any a Suècia en 2009.

 19. maximiano

  26 febr. 19
  11:40 #

  Comentari de “L’Home que llegia Miquel Stogoff” per Maximiano. Aquesta historia sobre la vida de l`Abel Lamartí ens porta a llocs i personatges que es relacionen amb el protagonista.I ens arriba al més profund de la nostra anima. Autor: Jaume Benavente

 20. Asun Cerezo

  23 febr. 19
  20:57 #

  LA LÚXURIA – ELS AMANTS DE TÀNIA (PILAR RAHOLA)

  És una novel·la contemporània que pertany a la col·lecció “Els set pecats capitals”.

  Després de l’assassinat de la Mercè Estruc, una dona promíscua de l’alta societat gironina, els seus amants relaten les seves experiències sexuals amb la difunta, i que els marcarà per sempre.

  M’ha agradat la novel·la, però he tovat que l’estil literari no és fàcil de llegir.

 21. JOAN GORNES BOZA

  21 febr. 19
  13:45 #

  L’ESTIU DE L’ANGLÈS. de Carme Riera.

  Es tracta d’una novel.la en forma narrativa, amb dos personatges -una noia jove i una senyora
  gran- la jove es desplaça a Anglaterra duran les vacances d’estiu a casa de la senyora gran
  per aprendre i practicar l’idioma anglès.
  La temàtica és senzilla, amb molt bones descripcions de les personalitats de les dues do- nes, hi ha una trama que es va desenvolupant amb misteri dins la casa on hi viuen i amb un final sorprenent.
  Opino que és una novel.la entretinguda.

 22. Esther Perejamo

  21 febr. 19
  13:05 #

  Retrum, llibre juvenil. Explica la vida dins del món “gòtic”. Com viuen, que senten i que els hi agrada.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius